Soliditet, der er et Bisnode selskab, sætter karakterer på en virksomheds kreditværdighed og giver FPS en AAA rating.

Vurderingen er en uvildig ekspertmodel med over 2.400 parametre, der dokumenterer, at FPS er en sund og stabil virksomhed. Træfsikkerheden med deres kreditratingsystem hjælper andre virksomheder med at sige ja til forretninger og nej til tab.

Kreditratingen er baseret på oplysninger fra blandt andre Erhvervs- & Selskabsstyrelsen og CVR-registret. Bedømmelsen bliver beregnet ud fra flere end 2.400 beslutningsregler.

Vurderingen falder i 7 kategorier og kun 2% af alle danske virksomheder får en AAA vurdering i 2016.

FPS er i 2016 én af disse kun 2 %.

FPS leverer innovative og værdiskabende packshot løsninger til mode- og tekstilbranchen.

Bisnode ratings model 

AAA – Højeste kreditværdighed
For at opnå en AAA (Trippel-A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

AA – God kreditværdighed
For at opnå en AA (Dobbelt-A) skal der være tale om en virksomhed med god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser. AA er den højeste rating, som en enkeltmandsvirksomhed kan få.

A – Kreditværdig
For at opnå A (Enkelt-A) skal der være tale om en virksomhed med tilstrækkelig evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

NY – Nyetableret
Der findes ingen negativ information om virksomhedens betalingsevne. Udviklingen bør følges nøje.

B – Kredit mod sikkerhed
Der er en kreditrisiko. Virksomhedens evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser bedømmes som svag.

C – Kredit frarådes
Der er en høj kreditrisiko. Virksomhedens evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser bedømmes som meget ringe.

IR – Ikke fastsat rating
Væsentlig information om virksomheden savnes eller er uaktuel. Banker, forsikringsselskaber, investeringsselskaber o.l. får også denne rating.