Accessories Packshots

Produktbilleder af tilbehør / accessories er mange ting. Nogle gør sig godt fladt packshot og andre kræver struktur, og andre igen kræver liv og en spændende baggrund. FPS har siden 2006 lavet packshot af accessories, og vi er i dag  fast leverandør af packshots til mere end 200 danske og skandinaviske brands.

Vores mantra i afdelingen for packshots af accessories incl. takser og kufferter er altid: Hvad skal der til før vi selv ville købe online? Billedere fra flere sider, fremhævelse af detaljer eller syninger. Måske skal produktet sættes ind i en sammenhæng, så køberen med det samme kan se den ønskede sammenhæng.

FPS’ kunder i accessories kommer igen kollektion efter kollektion og år efter år. Vores kundeundersøgelser peger på 3 grunde.

  1. Der er fokus på eksisterende kunder. FPS’ rammeaftale med kunden sikrer, at der altid kan sendes produkter til FPS til hurtig fotografering.
  2. Høj ensartet kvalitet. Den stringente kvalitetskontrol slår igennem i denne måling.
  3. Nye ideer. FPS scorer højt på at kommer med nye ideer – ikke alle bliver til noget, men giver grobund for en dialog.

FPS kan tage billederne i studiet eller on location. Vi kan bruge modeller, der kan være vores egen husmodeller eller købte modeller. Vi kan let tilføje nye sammenhænge i billedet med brug af få, men yderst effektive tilbehør på billedet. Alt sammen handler om at gør oplevelsen af produktet så optimal som muligt. Er der tale om tekniske produkter, handler det om med lethed at fremhæve de forskellige detaljer.

Hos FPS har vi også fokuseret på at gøre packshots optimeret til de sociale medier – eksempelvis Instagram.

Det er også muligt at leje nogle af vores special udviklede udstyr. Vi sikrer hurtig instruktion – også er det bare at gå i gang.

Priser fra DKK 30,-
Se specifikationer
Se priser
Book nu
FPS Packshtos