Børne Packshots

Børnetøj. Ofte store kollektioner, med masser af farve og med mange små detaljer.

FPS har udviklet en 100% optimal metode, hvor vi kan tage de flotteste billeder på et fladt oplæg. FPS har kunder, der selv kommer og foretager fotograferingen. Det tager 5. min at lære udstyret at kende, og fordelen er, at antallet af packshots er ubegrænset. Der kan både skydes enkelte packshots og forskellige oplægninger, der er optimalt til Instagram mv.  Med mere end 10 års erfaring er FPS er specialister i packshots og produktbilleder af tekstil og mode. Vi er fast leverandør til mere end 100 danske og skandinaviske brands.

Vores erfaring er, at packshot af børnetøj på mannequin ikke altid er optimalt. Det afhænger meget af den enkelte style.

Hos FPS er det ofte en optimal økonomisk mulighed selv at tage billederne, hvis du har rigtig mange styles at leje vores studie med udstyr. Vi har et koncept, hvor du efter meget kort tids læring selv kan tage hundredevis af packshots om dagen.

Børnetøj har ofte rigtig mange flotte og spændende detaljer både på forsiden og på bagsiden. Det er derfor vigtigt for mange producenter af børnetøj og børnetøjs brands at vælge en leverandør, der sikrer en økonomisk mulighed, hvor det ikke er økonomien, der sætter en stopper for at antallet af billeder.

Lejer du udstyret er et det muligt få minutter at tage packshots børnetøj både forside og bagside, samt i alle farvestillingerne. Alle billederne er naturligvis fritlagte med det samme. Billederne kan gemmes på USB eller uploade stil ftp server, så de med den rette navngivning kan være klar til salg minuttet efter der er trykket på udløseren.

Hos FPS er der muligheder for alle.

Priser fra DKK 30,-
Se specifikationer
Se priser
Book nu

Packshots Børnetøj – fladt

Packshots Børnetøj – mannequin (gine)