Dame Packshots

Produktbilleder af dametøj. Packshots med en feminint touch. Med mere end 10 års erfaring er FPS er specialister i packshots og produktbilleder af tekstil og mode. Vi er fast leverandør til mere end 100 danske og skandinaviske brands.

Vores processer og arbejdsgange er baseret på lean. Vi har udviklet nogle enestående modeller, der sikrer at vores kunder får samme udtryk gang efter gang, således billeder fra forskellige kollektioner stadig kan ses på samme website eller webshop.

Vi har mannequiner i størrelse petit, til det mest brugte størrelse 38 til +size mannequiner. Resultatet er at tøjet ser perfekt ud hver gang, og animerer butikker til at købe via B2B shop eller forbrugeren til at købe via B2C shop. Vi leverer også billedformater der kan bruges i offline tryk.

Hos FPS er vores fotografer også trænet i at være stylister, og , og baseret på vores fælles forventningsafstemmelse, så sikres både kvaliteten i billederne og i stylingen bliver som forventet.

Dametøj gør sig bedst på mannequiner, men vi laver også gerne flade oplæg af de forskellige farvestillinger – perfekt til Instagram.

Hos FPS er det endvidere også muligt at leje studiet og vores specialudviklede maskiner. Her har du selv 100% styr på styling og udtryk.

Priser fra DKK 30,-

Book nu

Eksempler på packshots af dametøj