Herre Packshots

FPS leverer højkvalitets packshots af herre og drengetøj. Vi har mange års og en meget dyb efaring med packhots og produktbilleder, der er specielt optimeret mode både online og offline medier. FPS er fast samarbejdspartner med mere end 100 danske og skandinaviske brands.

Packshots og produktbilleder af herre, drenge eller ungdomstøj er mange ting. Fra det casual udtryk til det formelle og alt der imellem. Vi arbejder efter lean tankesættet, hvor vi konstant optimerer vores arbejdsgange og processer, så vi både bliver så dygtige og kan levere til så konkurrencedygtige priser som overhovedet muligt.

Vi kan tage packs af standard størrelser og i det vi kalder de amerikanske størrelser – altså XXL og op.

FPS arbejder ud fra forskellig studier i Danmark og har altid fokus på vores faste kunder, der med en rammeaftale kan få leveret packshots med meget kort leveringstid.

Da FPS har en høj erfaring er vores fotografer trænet som stylister og kommer gerne med nye og spændende oplæg på, hvordan kollektionen kan tage sig ud i et online, offline social medie landskab.

FPS’ kunder i herretøj og ungdomstøj kommer igen kollektion efter kollektion og år efter år til FPS for at få produceret packshots. Vores kundeundersøgelser peger på 3 grunde.

  1. Der er fokus på eksisterende kunder. FPS’ rammeaftale med kunden sikrer, at der altid kan sendes produkter til FPS til hurtig fotografering.
  2. Høj ensartet kvalitet. Den stringente kvalitetskontrol slår igennem i denne måling.
  3. Nye ideer. FPS scorer højt på at komme med nye ideer – ikke alle bliver til noget, men giver grobund for en dialog.

FPS kan tage billederne i studiet eller on location. Vi kan bruge modeller, der kan være vores egen husmodeller eller købte modeller. Vi kan let tilføje nye sammenhænge i billedet med brug af få, men yderst effektive tilbehør på billedet. Alt sammen handler om at gør oplevelsen af produktet så optimal som muligt. Er der tale om tekniske produkter, handler det om med lethed at fremhæve de forskellige detaljer.

Kontakt os på 6025 9999 eller book din ordre online.

Priser fra DKK 30,-
Se specifikationer
Se priser
Book nu