Lifestyle Packshots

Lifestyle packshots handler om at kunne formidle et budskab kort og præcist. FPS har stylister og meget erfarne fotografer, der med stor indlevelse kan levere ønskede setups, eller selv kan levere oplæg. FPS er et af de største leverandører af packshots i Danmark. FPS har mange års erfaring og er i dag fast leverandør til mere end 100 danske og udenlandske brands. Se eksempler på packshots referencer fra FPS.

Motoderne i FPS er baseret på lean og på, en tæt dialog med kunden, således vi hurtigt får opbygget et fælles forståelse. FPS ved, at succesmere end 10 års erfaring er FPS er specialister i lifestyle packshots og produktbilleder. Vi er fast leverandør til mere end 200 danske og skandinaviske brands.

FPS’ kunder i accessories kommer igen kollektion efter kollektion og år efter år. Vores kundeundersøgelser peger på 3 grunde.

  1. Der er høj fokus på eksisterende kunder. FPS’ rammeaftale med kunden sikrer, at der altid kan sendes produkter til FPS til hurtig fotografering og levering.
  2. Høj ensartet kvalitet. Den stringente kvalitetskontrol slår igennem i denne måling, og er et vores vigtigste interne parameter.
  3. Nye ideer. FPS scorer højt på at kommer med nye ideer – ikke alle bliver til noget, men giver grobund for en dialog.

FPS kan tage billederne i studiet eller on location. Vi kan bruge modeller, der kan være vores egen husmodeller eller købte modeller. Vi kan let tilføje nye sammenhænge i billedet med brug af få, men yderst effektive tilbehør på billedet. Alt sammen handler om at gør oplevelsen af produktet så optimal som muligt. Er der tale om tekniske produkter, handler det om med lethed at fremhæve de forskellige detaljer.

Det er også muligt at deltage i studiet elle på location.

Priser fra DKK 30,-

Book nu